Com treballem els rols de gènere a l'escola.

La Montse Íñiguez, del Consell de Direcció de l'Escola, ens explica com han estat treballant i com estan treballant des de l'escola el tema dels Rols de Gènere.

L'escola Joan Coromines vol sensibilitzar al nostre alumnat sobre aspectes de la nostra societat que encara no ens agraden prou, com la sostenibilitat del planeta, l'equitat entre les persones, la cultura de la pau i la coeducació.
Tot plegat ho treballem immers en els projectes que es van desenvolupant al llarg de la seva escolaritat.

Estem encantats amb la tranquil·litat del Carrer Sant Pere quan entrem i sortim de l'escola!

L'AFA de l'escola ens informa com va el procés de consolidació dels talls del carrer durant les entrades i sortides de l'escola.

Des del dia 1 de Març 2019 els Serveis Municipals de l'Ajuntament de Mataró ens van donar permís per fer una prova pilot i tallar un tram del carrer Sant Pere durant els horaris d'entrades i sortides dels infants de l'Escola provisional Joan Coromines.
Aviat farem una reunió amb la Secció de Mobilitat amb l'objectiu de fer entre tots una valoració d'aquesta prova pilot.

On es el nostre edifici?

La junta de l'AFA ens fa arribar aquest escrit de queixa a les Administracions pels últims moviments que hi ha hagut respecte el nostre "edifici fictici"

Portem 11 anys esperant un edifici on poder situar la nostra escola. En 11 anys molts infants i famílies vam iniciar amb il·lusió un camí esperant una promesa que mai es va complir, Escola Nova!, d'altres encara són allà confiant que es farà realitat, o no.

Educar les criatures sense rols de gènere

La Núria, la mare de la Haizea de l'Obrador (P5), ens fa una reflexió sobre la manera d'educar i tractar els rols de gènere a la nostra escola i a la societat.

L'Escola Joan Coromines és innovadora, familiar, on es viu la comunitat com en cap altre i no podria estar més satisfeta per portar la meva filla a aquesta escola. I com a tots els Projectes innovadors, sempre es poden millorar, sempre hi ha més camí per recórrer. Un dels projectes que hem comentat amb alguns pares és la dificultat d'educar els nostres fills sobre els rols de gènere..

Tenim nou equip de Futbol Sala Femení a l'escola!

Les famílies de les nenes de 5è i 6è que participen al nou equip de Futbol Sala Femení, ens han volgut explicar aquesta nova iniciativa i com l'estan vivint. Gràcies!

És força comú veure que els patis de les escoles estan bastant monopolitzats per grups de nanos que juguen a futbol i les nenes queden relegades a altres zones dels voltants de la pista per no interferir en els partits.
A la nostra escola va sorgir una iniciativa per tractar d'evitar-ho i es va proposar de crear un equip femení de Futbol Sala format per noies dels cursos de 5è i 6è i ha tingut una rebuda aclaparadora!

Pàgines

Subscriure a AFA de l'Escola Joan Coromines RSS