XERRADA sobre PLANTES MEDICINALS, TERÀPIES NATURALS de BAIX COST i l'IMPORTÀNCIA de l'ALIMENTACIÓ

Per recaptar fons perquè tots els nens amb dificultats econòmiques de l'escola puguin anar de colònies aquest curs, L'AFA de l'escola ha organitzat aquesta xerrada.  

S'ha convidat a Aleix Pàmies, naturòpata i parlarà sobre les Plantes Medicinals, les Teràpies naturals de baix cost i l'Importància de la Alimentació.

Aleix Pàmies és titulat en Naturopatia i especialitzat en Iridologia, col.labora amb la Dolça Revolució des de fa 7 anys i treballa com a terapeuta a Pàmies Vitae.

La xerrada serà el proper dissabte dia 30 d’abril a les 11:00 h al Foment Mataroní, hi haurà un bo d’ajut de 3€.

HEM ANAT A LA RADIO!! Podeu escoltar la entrevista a partir del link següent

Podeu adquirir les vostres entrades anticipades a Mataró a Artijoc (C/Sant Cristòfor, 5), a  Origens (Carrer de Sant Pere, 6), a El Pí (Carrer de Cuba, 41)i a Lacasa Eco (C. de Sant Francesc d’Assís,1) i a Argentona a Ca L’Elies Agricultura Ecològica (Ctra. del Cros -al costat de la Baronia de Viver-) i el mateix dia (si no s’exhaureixen abans) a la porta.

Tambè agraïm la col-laboració i esponsortizació de l’event a B Postural (Hipopressius) http://www.bpostural.com, Centre Ànima (Ioga i teràpies naturals) al Carrer Santa Teresa, 8 http://www.centreanima.es, Momo al Carrer Sant Josep, momomataro.blogspot.com.es i al Foment Mataroní i a l’Ajuntament de Mataró per cedir-nos l’espai.

Podeu consultar més informació a: www.pamiesvitae.com i a www.dolcarevolucio.cat

 Salut per tots!