Vols treure adrenalina pura?? Apunta't al grup de Batucada de l'escola!

En Pep Mayolas, pare de la Mar de Geometria (4rt) i del Bernat de Nombres (2on) ens ha escrit per explicar-nos com varen començar les sessions "extraescolars" de Batucada per adults ( O "percussió tradicional lliure".. per no enganyar ningú..)... també ens va convidar al debut del grup a la Solretronada del Masnou.. El seu text és totalment entusiasta.. no ens estranyaria que després d'aquesta presentació es fés un tercer grup!!!!

A principis de curs, amb l'empenta d'uns/es quants/es Pares/ Mares, amb l'ajut d'una baqueta a cada mà i un tambor penjat sota el melic, vàrem començar un petit periple amb la percussió; després de "barallar-nos" amb els ritmes i entendre'ls , sempre, amb la inestimable paciència del professor, aquest periple ens ha permès tenir un repertori en la modalitat de percussió tradicional; fins i tot hem pogut ampliar el grup i ara som 21 persones + la canalla que fa percussió com a extraescolar.

Creiem que els grups de percussió i/o batucada o qualsevol agrupació on s'hagi de compartir, promou la solidaritat i alhora ens dóna la possibilitat de mostrar-nos tal com som. Per tant creiem que el grup és obert a tothom qui hi vulgui participar, qui es vulgui treure les "vergonyes", qui vulgui gaudir de la vergonya aliena, qui vulgui tan sols fer-se gran en conjunt, qui vulgui augmentar el volum dels músculs de l'avantbraç i de passada el "múscul" cognitiu musical: tant l'expressió corporal com l'assimilació dels ritmes.

Doncs això, havent adquirit una mica de tècnica, somriures permanents i foragitant les vergonyes, ens vàrem atrevir a participar en un esdeveniment solidari a El Masnou. Ens varen brindar la possibilitat de participar en la SOLRETRONADA , un esdeveniment que s'està consolidant anualment i que el promociona SolrE Percussió conjuntament amb l'Ajuntament del Masnou i amb diversos col·laboradors.

El nostre Grup, vinculat 100% amb l'escola, on pròximament farem la presentació en comunitat, amb l'objectiu de crear un grup humà solidari i participatiu per l'escola i per qualsevol acte solidari, sense cap mena d'afany de lucre i lluny d'activitats crematístiques pròpies.

Als lectors de "El caso" i de qualsevol premsa sensacionalista i tele addictes de programes com L' APM , us avancem nom i color del grup per si per sorpresa ens reconeixeu: Vestim de color verd (esperança) i negre amb un logo que conjunta el nom que hem escollit: TXITOM (TXI com a concepte fonamental del pensament, atribuït a l'antiga xina, sovint traduït com a força vital; aquella que compon tot l'univers i que inclou la física i la metafísica lo material i lo invisible...i més) i TOM que es presta a diverses opcions semàntiques: part d'una gran obra, es presta en fonètica a tambor a volta..etc) i una xapa de l'escola Joan coromines perquè quedi clar d'on som i d'on venim... on anem ja ho veurem, esperem que lluny i que la música només sigui un vehicle per "fabricar" persones dignes d'un món que necessita calma i comprensió ( Apa, queda dit)

Salut, soroll i bon humor i molt de TXITOM

I aquí unes fotos de l'acte,... Tots varen gaudir de valent, ..mireu com salten..

 

Comentaris

Hello,

You can now get a complete list of all your website visitors within the last 12 months using the new Web Leads 2.0 Extension. The Web Leads report contains all company names, addresses, phone numbers, websites, contact person, email addresses, and important metrics that track your website’s most popular pages.

For more details and free access, visit the link below.
http://bit.ly/analyticsleads

Sincerely,
Fastbase [Extension to Google Analytics]

Pàgines

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd> <img>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.
CAPTCHA
Has d'escriure el que veus per comprovar que no ets un robot que ens omple d'SPAM
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.