US PRESENTEM.. EL NAN JOANET!!

Ben aviat tindrem nan a l'escola!

Des de sempre a l'escola, moltes famílies han expressat la il·lusió per poder participar en les activitats de la ciutat amb el nostre propi gegant i ja fa més d'un any, algunes famílies es van animar a fer un gegant per l'escola i varen crear la subcomissió del nan i el gegant.

Després d'unes quantes reunions, van decidir que per començar i agafar experiència farien un nan que podessin portar els mateixos nanos i més endavant s'atrevirien amb un gegant de debò!

També es va decidir que tingués els trets del Sr. Joan Coromines, així que el nostre nan té les orelles sortides, i una mirada molt riallera!!

Us presentem com ha anat el procés per fer-lo a l'espai de l'Obrador.

La Rosa, la mare de la Lola de Llum i Ombres (P4), la Judit, la mestra de l'obrador i els nanos que han anat a les tardes a aquest espai, van començar fent el cap del Joanet amb fang, amb tots els detalls de com ha de ser el nan.

 

 

 

 

 

 

 Van tenir alguns incidents i es va trencar una orella!, però tot es va resoldre, el fang ja es va assecar i a continuació van fer el motlle del cap en paper maixé, en dues parts, una frontal i una posterior.

Aquestes 2 parts s'han unit..

I ara falta refer-li la cara perquè tingui més expressió,..

pintar-la i posar-li una bona capa de vernís perquè, si un dia ens agafa la pluja en ple ball, en Joanet no pateixi massa,..

ja fer-li el vestit ... i a ballar!!

Ja està tot molt avançat, així que ja podem anar buscant nom per la colla gegantera!!!