Tastet de Biodansa en família

El passat 26 d'Abril es va fer a l'escola un tastet de Biodansa en família organitzat per la comissió de formació.

La Laura, la mare de la Clara del Càmping (P5) i la Paula de la Grana (P3) hi va assistir i ens ho explica:

Un grup de 10 famílies vam gaudir d'aquest tastet i vam conèixer la biodansa per a famílies, una manera d'expressar-nos a través de diferents formes d'art: el moviment, la veu, la pintura, els contes,.. la música, el moviment i el grup.

Vam començar fent una rotllana, presentant-nos i dient una cosa que ens agradés molt de fer.

Van sortir coses diverses: Passejar pel bosc, anar a cavall, nedar, dormir,.. i vam anar reproduint durant la sessió cada una d'aquestes coses, jugant i compartint amb la canalla, els pares érem arbres i els fills es posaven dins dels arbres entrant per sota les cames,

els vam fer massatges al cap com si fóssim aigua d'una cascada que queia sobre els infants i després ells ens feien el massatge al nostre cap com si fos aigua regalimant,.. també vam fer salts com si anéssim a cavall..

Vam gaudir i ho vam agrair a l'Elena i la Marta, les facilitadores, compartint un cor vermell que bategava.. fins i tot els més petits ho van gaudir..

 

L’objectiu d'aquesta dansa en família és reunir la família per activar les relacions entre els diferents membres i promoure una educació afectiva al servei del desenvolupament i integritat dels infants.

La proposta de Biodanza per a famílies també ofereix un espai als adults per a treballar la capacitat d’atenció i observació de les respostes del nens a les dinàmiques proposades. Acceptar aquestes respostes, ser-ne receptiu i compartir-ne el llenguatge. Es convida a l’adult a canviar el seu llenguatge per comprendre la resposta de l’infant.
 
Gràcies!