La Coropanda: La història d'un somni d'una tarda d'estiu...fet realitat!

En Pol, pare de la Nina de Llum i Ombres (P4) ens explica com es va gestar la Coropanda..

Tot va començar a la Corofesta d'aquest inici de curs: Corria la llegenda que fa molts anys hi havia hagut un grup musical que amenitzava les festes de l'escola i que s'anomenava la Corobanda.

Aquesta història va encendre la llumeta d'una família que de seguida va començar a buscar còmplices que s'engresquessin amb la idea de fer reviure aquesta banda. A través del boca a boca i de la llista de correu de la comunitat es va aconseguir trobar cinc persones disposades a fer realitat aquest somni d'una tarda d'estiu. La Cecilia, en Dani, en Miki, en Xevi i en Pol, quatre pares i una mare de les classes de Llum i ombres, Càmping, Tres dimensions, Natura, Escriptura i Història, una barreja de famílies d'infantil i primària que abans no es coneixien i que a través d'aquest projecte han aportat el seu gra de sorra al concepte de comunitat d'aquesta escola.

No va ser però fins a mitjans de gener quan van poder quedar per primer cop i començar a pensar les propostes que oferirien, una barreja de cançons populars i d'animació de les de sempre i alguna coseta també per als més grans de la família.

Ara només els quedava triar el nom, amb el debat de si mantenir el que ja hi havia o buscar-ne un de nou va sorgir la proposta d'anomenar-se Coropanda, una manera de mantenir el vincle emocional amb l'antiga Corobanda tot posant un toc d'humor.

Quatre assajos després i amb una gran dosi d'il·lusió va arribar el dia de l'estrena a la Corofesta de Carnestoltes!

Tots, grans i petits vàrem rebre amb molt entusiasme a la Coropanda, que vestits de panda per l'ocasió van oferir una bona estona de música, balls i rialles per totes les famílies. I al final ens vàrem quedar amb ganes de més!

Diuen que a la Corofesta de l'estiu tornaran, amb més cançons i alguna sorpresa, mentrestant esperarem tot recordant els bons moments viscuts aquella tarda.

Llarga vida a la Coropanda!