La comissió de Formació ens ofereix grans tallers!

La comissió de Formació ens ha fet cinc cèntims dels tallers i xerrades que estan preparant per a aquest Març i Abril... Encara no tenim les dates de totes, però les que sí que tenim, guardeu-vos-les, que són formacions molt interessants!!

- Taller sobre Diversitat amb 'La Xixa Teatre': Dia 16 de Març a les 17h.
- Taller de Pedagogia Sistémica amb Bintou Jarju. Després del gran èxit de la 1ª edició, fem una 2ª! : Dia 23 de Març a les 18h.
- Proposta de lectures per diferents grups d'edat (de P3 a 6è) amb Rafa Brujo de la Llibreria Dòria : Dia 29 de Març a les 17h.
 
Pel mes d'Abril, tenen preparats els següents:
 
- Taller de trenetes al cabell. Aprendrem com fer aquestes meravelles de pentinats amb Jade i diferents mares de l'escola: Dia 3 d'Abril a les 17h.
- Tastet de Biodansa en Família de P3 a 1er, amb Marta González: Dia 26 d'Abril a les 17h.
 
 
La comissió de Formació està composta per les mares Maria Ramos,  Anna Maestru i Judit Camp i les mestres Ariadna, Rita, Anna Cot i Laura Burca.
Gràcies per la feina!!
 
 
Des de Setembre s'han fet també aquestes formacions amb gran èxit:
 
-Taller d’iniciació al Genograma a cura de Ita Puig i Borràs
 

En aquest taller vivencial es va pretendre fer un exercici de consciència personal i de pertinença al nostre sistema familiar.
El genograma és una representació gràfica d’un sistema familiar, que recull informacions importants (els caràcters dels membres de la família, els fets repetitius, el tipus de relacions, les migracions...), i és  una valuosa eina d’autoconeixement.
L’objectiu del taller era fer un esbós del genograma propi, i sorprendre'ns amb el que es pogués descobrir.

 
 
-Tastet d'Aikido en família amb Xevi Palma, que ens va fer aquesta introducció:
La pràctica de l'Aikido, que és una art marcial, es caracteritza per buscar una resposta no agressiva a situacions conflictives potencialment perilloses. Aquesta pràctica es basa en un treball tant físic com mental de percepció del nostre cos, percepció del món i de la nostra relació amb els altres.