COROFESTA CARNESTOLTES: Quina estrena más sonada de la Coropanda!

El passat divendres 3 de Març vam celebrar la Corofesta de Carnestoltes.. Havia de ser el divendres anterior, però el temps una altra vegada no va acompanyar i la Corofesta es va haver d'ajornar.

Com que no vam poder gaudir de la festa la setmana anterior, tots teníem moltes ganes de continuar el carnestoltes al màxim i hi havia molts molts nens i moltes nenes disfressats, cada u del què més de gust li venia.. hi havia des de la família de mexicans fins a la mòmia, passant per un microones i per una petita comparsa de metgesses!!

La festa dalt de l'escenari va iniciar apareixent la Vella Quaresma, amb les seves 7 cames totes ben conjuntades amb mitjons de ratlles,.. i amb ganes de perdre'n una!!

Va explicar-nos que la Pellofeta li havia explicat que el seu germà bessó, el rei Pellofa l'havia enviat per gaudir de la festa a l'escola i ens va llegir tot el què havia explicat la Pellofeta a l'escola al matí:

 

Nens i nenes del Coromines ja sóc aquí.

Sóc la vostra Carnestoltes,

el meu germà bessó, en Pellofa

m’ha enviat per gaudir de la vostra festa perquè....

 

Jo sóc la disbauxa i

 necessito que us divertiu.

 Doneu-me el tron

 i us duré abraçades i també petons!

 

Farem bromes, riurem més

i als que estiguin enfadats

 els deixarem amb un pam de nas.

 

I com que avui mano jo...

 per ordre de la Pellofeta:

 

demà, molta gresca i xerinola,

ni una sola queixa en tota l’escola.

 A tots us vull alegres i disfressats,

 amb vestits ben llampants.

 

 Dilluns 27, per fer-me contenta,

 quedeu-vos a caseta i feu una festeta!

 

Dimarts 28, tots i totes us vull veure amb les ungles pintades!

 

I pel dimecres, prepareu-vos!

un adéu m’haureu de dir

amb la carona ben tristona

i amb dues llàgrimes a cada galtona!

 

Després va animar a la canalla a arrancar-li una cama però no varen encertar a la primera, i la Vella Quaresma va fer alguns marramiaus de queixa!


Al final va marxar amb una cama menys i prometent tornar cada setmana a l'escola!

I aleshores va arribar la Coropanda.. Quina super-estrena! Varen aparèixer 4 pares i 1 mare de l'escola, caracteritzats d'óssos pandes, amb unes gorres divertides. La Coropanda són en Pol, a la guitarra i cantant i animant, el Miqui a la bateria, en Xevi també a la guitarra, en Dani al baix i la Cecília a la flauta travessera, que li va donar un toc dolç rocker a totes les cançons.

I varen iniciar amb el "Ja som aquí.. ja hem arribat", marxós i rocker i després continuaren amb el bugui-bugui.. mireu, mireu com mou el cap, el cul, el colze, el peu,.. tot el públic.

 

Després varen venir versions vàries: El monstre de Banyoles, la mosca que volava per la llum, .. i la festa no dequeia!! També vam fer una gran rotllana per cantar i ballar la cançó de la felicitat..

Alguns van haver de fer una parada per agafar forces,.. un berenar improvisat.


També van cantar la cançó "Si tu vas al cel, en patinet", en tots els idiomes del món mundial!

Quan ja arribava el final, ningú volia acabar i la Coropanda ens van regalar 2 bisos: Ens van fer saltar amb el "Bon dia" dels Pets i van repetir el Bugui-Bugui amb igual èxit de ballaruga... I es van acomiadar fins al Juny, a la Corofesta de final de curs. I van prometre més i millor ... si és possible!!

Després dels nervis de l'estrena, ja estaven tots més relaxats..

Si voleu veure alguna foto més de les disfresses, entreu a la galeria de fotos: AQUÍ!