COROFESTA BENVINGUDA

Divendres 16 d'Octubre vam fer la festa de Benvinguda a tots els membres de l'escola.  És una festa sobretot per rebre les famílies noves, però també és una festa de retrobament de tots els que formem part de l'escola per veure'ns després de l'estiu amb els membres de les comissions..... a un ritme tranquil, amb els pares dels companys de la classe dels nostres fills i amb els mestres.

La comissió de festes va organitzar una festassa, amb concurs de postres, un agraïment per la feina feta a la Neus, l'antiga directora, i un espectacle de la pallassa Peca.

No sé com va ser l’arribada de les postres a les 4 taules llargues que hi havia muntades, però quan vam arribar uns quants pares d'infantil al pati de Sant Pere, ens vam trobar amb els taulells pleníssims de postres amb molt bona pinta!! Hi havia arròs amb llet, hi havia magdalenes de colors, hi havia pastes de cargols, hi havia de tot, una participació molt i molt gran!

Al voltant de les taules els nens i nenes esperaven ansiosos amb uns ulls com a plats que el jurat passés, seleccionés i donés el tret de sortida per començar a berenar, vam fer tots un bon exercici de contenció!

La comissió de festes havia establert 3 categories pel concurs: Les postres més dolces, les postres més salades i les postres preparades per la canalla.. tots sols.

Els regals eren 3 paneres multicolors plenes de fruita ecològica, la Judith, la Muntsa i la Íngrid, van ser el jurat, i de ben segur que els va costar triar!

Els volcans de colors van ser els guanyadors de les postres més dolces, fets per la Jana.

Les Arepas van ser les guanyadores de les postres més salades, fetes per la família Franco Viñas.

I el pastís de xocolata i móres de l'Anna va ser el guanyador de les postres fetes per la canalla.

Des d'aquí animem a les 3 famílies a explicar-nos les receptes! I també us donem les gràcies a tots els que van participar. Per participar i per fer-nos tal súper i boníssim berenar!

A continuació les mestres de l'actual equip directiu van voler agrair a la Neus la feina feta. Us transcrivim el text que li van llegir:

L’equip de mestres sentim la necessitat d’agrair a la Neus tots aquests anys que ha estat la directora de l’escola. 

Vas ocupar el càrrec de directora sense haver-t’ho proposat i tot i així  vas implicar-t’hi  de valent. 

Durant aquest temps en què has estat la capitana del vaixell, hem trobat una persona molt humana, amb una gran sensibilitat per tractar les persones amb respecte i per fer dels conflictes experiències de creixement. 

De tu hem après  a defensar una educació més holística, on veiem a l’infant en la seva totalitat, Som ment, som emocions i som cos i per tant és així com hem de veure a cadascuna de les persones. 

Volem destacar la teva capacitat d’escoltar, la teva mirada amorosa, la teva fermesa per defensar allò que creus. 

Has liderat un equip on has aconseguit crear un clima de benestar i participació molt gran. On tots hem pogut sentir-nos formant part d’un projecte tan comunitari com aquest.

Els teus valors han deixat petjada entre nosaltres, també la cura en utilitzar el llenguatge, fent-nos conscients que les paraules poden ferir.

Per tot això i moltes més coses, avui és un dia d’alegria en el nostre cor, alegria per veure’t ocupant un altre càrrec a l’escola i per veure’t continuant aportant el teu gra de sorra en aquest projecte. 

Gràcies de tot cor, Neus.

La Neus va escoltar atenta, i contenta, va marxar amb una orquídia preciosa que li vam regalar.

Després va arribar l'espectacle i la pallassa Peca va sortir a l'escenari amb el “Oh Benvinguts, passeu passeu” de Jaume Sisa i un paraigües de colors.

 

Aquesta suau cançó va envoltar tot el pati d'un ambient especial i va semblar que tothom callava i escoltava... molts nens van girar els ulls cap a l'escenari i es van acostar poc a poc, a veure què començava,..

Els nanos van disfrutar de valent, i quan la pallassa Peca va demanar ajudants sempre va tenir candidats! La Lola la va ajudar amb la maleta i en Sorai, en Dídac i la Lira van fer un joc d'espases.

Va acabar amb una Conga i amb un fort aplaudiment de tots!!

Si voleu més informació de la pallassa Peca i de l’espectacle Pecanimació aquí la podeu trobar:  www.topguay.com

 

A part de passar-ho bé i xerrar a ritme tranquil amb la gent , un altre dels objectius de la festa era comunicar la feina de les comissions i engrescar pares i mares a participar-hi. Hi havia un suro amb informació de totes les comissions, la feina que es fa i com contactar-hi, i després de la festa ja s'havien animat uns quants pares i mares nous a participar a les comissions. Així que objectiu acomplert i gràcies a tots!

Va ser una festa rodona, rodona, on crec que tots grans i petits vam passar-ho molt bé.

Gràcies per la feinada a la comissió de Festes: En Xavi, en Marc, l’Amalia, en Pep, la Rut i les Mestres Judit, Íngrid i Muntsa!!

Si voleu veure més fotos de la festa podeu prémer aquí.