Aquest llibre és totalment recomanable!

Vàrem fer una crida perquè les famílies compartissin aquí al blog els llibres que havien regalat als seus fills aquest St.Jordi i ens han escrit varies mares.

La Maria és la mare de la Nina de Llum i Ombres (P4) i del Gael que l'any que ve començarà a l'escola, i ens ha explicat això:

Aquest any la Nina tenia clar que per Sant Jordi volia el conte de "Les princeses es tiren pets", ja que l'havíem vist a la biblioteca i li agradava tant que el volia tenir a casa per llegir quan volgués. És un conte que sempre la fa riure.

 

I pel Gael el seu germà petit vam triar "Si us plau, senyor panda" un conte d'un panda que té una safata de bunyols que només reparteix a aquells que li demanen amb una paraula especial... SIUSPLAU!

 

La Judit, la mare de l'Estel de la classe del Càmping (P5) va regalar a la seva filla un llibre que descriu com una petita meravella a través de la qual parlar amb ella de les presses i de tenir sempre el temps ocupat, vers, la calma  i el mirar al cel, tenir en compte les plantes i els estels, l'esdevenir natural de les estacions i els nostres ritmes. Es diu "El dia d'anar i venir".

 

Esperem que us inspirin!